Partner voor digitale transformatie

Klanten

Logo Credit Life
Logo ABN AMRO

Cases

Mendix apps CED ontwikkelt en ondersteunt door Aquila

“Wat van waarde is, moet van waarde blijven.” Dat is waar CED zich iedere dag weer voor inzet. Met 1.500 medewerkers, verspreid over 14 landen in Europa. De ‘waardespecialist’ biedt hiervoor een geïntegreerd aanbod. Van noodhulpverlening en schademanagement tot hersteldiensten en dat met behulp van innovatieve technologie. Een full-service dienstverlener op het gebied van waarde-management.

LEES MEER

Minimaal 5.000 jongeren begeleiden naar werk

Emma at Work helpt jongeren met een chronische fysieke aandoening aan werk. Hiervoor brengen ze jongeren, werkgevers en coaches samen. Dit matchen gebeurde ‘handmatig’. Aquila ontwikkelt een portal waarmee jongeren de regie nemen in hun ontwikkeling en brengt hen geautomatiseerd in contact met de juiste werkgevers en begeleiders. Zo kunnen consultants zich focussen op het ondersteunen van de jongeren en wordt de ambitie haalbaar om in 4 jaar 5.000 jongeren te begeleiden naar werk.

LEES MEER

Nr. 1 digitale verzekeraar

Interamerican wil de nr. 1 digitale verzekeraar van Griekenland worden. Binnen 1 jaar want de concurrentie is moordend. Aquila ontwikkelt een IT-platform dat slim inspeelt op de bestaande infrastructuur met legacy-systemen, processen versnelt, claims afhandelt, het beheer en papiergebruik minimaliseert. Dat leidt tot meer tevreden klanten en tussenpersonen, en dat is precies de bedoeling.

LEES MEER

Meer inzicht leidt tot betere samenwerking

De gemeente Hoorn ontwikkelde samen met Aquila een nieuwe applicatie voor de registratie van verleende vergunningen. De applicatie ondersteunt tijdige registratie van gegevens in de basisregistraties BAG, BGT en WOZ na het verlenen van bouw- en verbouwvergunningen, als onderdeel van de Gebeurtenissen- en Activiteitenregistratie. De gemeente Hoorn anticipeert hiermee op de Samenhangende Objectenregistratie (SOR) die in 2025 gerealiseerd moet zijn. Met één oogopslag verkrijgen alle betrokken disciplines en afdelingen, zowel in de binnen- als buitendienst, inzicht in de status.

LEES MEER

Winnen met zonne-energie

Bij energieleverancier Vrijopnaam wekken klanten zelf hun energie op met zonnepanelen uit Nederlandse zonneparken. Klanten kopen via de website zonnepanelen, besparen zo energie en zien op de app hoeveel energie zij opwekken. Dankzij de samenwerking met Aquila verloopt dit proces geheel digitaal. Efficiënt voor Vrijopnaam. Inzichtelijk en prettig voor hun klanten.

LEES MEER

Verzekerd van een toekomstbestendig polisbeheer

Door de jaren heen heeft Achmea veel verschillende pensioen- en levensverzekeringen gelanceerd. Naast grote portefeuilles zijn er ook restportefeuilles van tijdelijke, minder succesvolle of niet meer verkochte verzekeringen waarvan de verplichtingen nog jaren doorlopen. De restportefeuilles verschillen in samenstelling en worden geadministreerd in dure legacy-systemen. Aquila ontwikkelt in 7 maanden een schaalbare, compliant en efficiënte oplossing.

LEES MEER