Over Aquila

We verwachten steeds meer van digitale dienstverlening. Voor veel organisaties een behoorlijke opgave om hierop in te spelen. Hoe ga je om met verouderde IT-systemen en complexe processen in een tijd waar alles draait om slim, snel en flexibel? En waar begin je als start-up bij de opbouw van je IT-landschap?

Tot 10 keer sneller resultaat

Veilige systemen, intuïtieve interfaces, fijne applicaties, snelle opvolging… Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Aquila slimme oplossingen op het snijvlak van business en IT. Vroeger door code te schrijven, tegenwoordig met innovatieve low-code platforms. Ons maatwerk leidt hierdoor tot wel 10 keer sneller resultaat.

Wat is uw uitdaging?

Van een volledig geautomatiseerd frontofficesysteem voor klanten van een start-up tot het compleet digitaal verwerken van offertes, polisadministratie en claims voor een internationale verzekeraar. En van maatwerk businessapplicaties tot innovatieve oplossingen voor closed book levens- en pensioenverzekeringen.

Met onze expertise en ervaring in complexe bedrijfsprocessen doorgronden we uw kernprocessen snel. Met state-of-the-art IT versterken wij uw business, opereert u efficiënt en versnelt uw time-to-market. En ouderwetse IT-poeha? Die laten we achterwege.

Koffie?